sähköauton lataus kuukausimaksulla

Tampereen Sähkölaitos ratkaisee hybridi- ja täyssähköautojen latauksen Lähisähkö Lataus -palvelulla. Sähkölaitoksen tarjoama palvelu helpottaa kiinteistöjen päätöksentekoa, sillä palvelumallissa ei tehdä suuria investointeja laitteisiin. Kyseessä on palvelu, joka huomioi lataajien lisäksi myös autojen lämmittäjät, sillä ratkaisuna käytetään tuotettamme eTolppaa. Taloyhtiöiden ei tarvitse hoitaa itse laskutusta ja asukkaat voivat tilata tolpan tarvitsemallaan teholla.

Tampereella Kiinteistö Oy Seponparkissa on latauspisteet yli 200 autolle. Käyttäjä voi valita palvelun aina auton lämmittämisestä peruslataukseen. Haastattelimme blogiamme varten Seponparkin käyttäjää sähköautoilija Jari Räikköstä. Hänellä on käytössään Lähisähkö Latauksen peruslataus ja pistokkeena Type2.

Räikkösen mukaan nykyinen ratkaisu on autoilijan kannalta hyvä ja latauksen teho riittää hyvin hybridiautolle. Palvelu on reilu autoilijan kannalta, sillä autoilija maksaa kulutetusta sähköstä kiinteistön hinnoittelun mukaan. Osana Lähisähkö Lataus -palvelua on palvelumme eParking, jolla voi seurata sähkönkulutusta sekä hoitaa pysäköintiin ja lataukseen liittyvät maksut.

Räikkönen omistaa kiinteistössä osakkeen ja jos hän myy sen, seuraava omistaja voi vaihtaa paikan palvelun haluamaansa, kuten auton lämmitykseen. Mikäli käyttäjä haluaa vaihtaa pysäköintipaikkansa palvelua, hänen ei tarvitse maksaa siitä erikseen mitään Lähisähkö Lataus -palvelussa. Räikkönen korostaa myös, että kiinteistön kannalta on helppoa, kun ulkopuolinen toimija hoitaa kaiken pysäköintialueen hallinnoinnista laskutukseen.

”Asiakkaidemme on mahdollista käyttää latauspalvelua heti tolppien asentamisen jälkeen”

Tampereen Sähkölaitoksen myyntipäällikkö Pasi Taskinen kiittelee Seponparkkia rohkeudesta ja ennakkoluulottomuudesta ottaa Lähisähkö Lataus -palvelu laajasti käyttöön. Taskisen mukaan palvelumme eParking lisää Lähisähkö Lataus -palvelun ketteryyttä ja helppoutta. “Asiakkaidemme on mahdollista käyttää latauspalveluamme käytännössä heti tolppien asentamisen jälkeen, mikä tekee palvelusta vaivattoman”, Taskinen sanoo.

Me ja kumppanimme haluamme varmistaa, että kiinteistö voi tarjota nykyaikaisia autojen lataus- ja lämmityspalveluita. Valikoimastamme löytyy monipuoliset ratkaisut jokaisen kiinteistön ja sen käyttäjien tarpeisiin.
Ota yhteyttä niin etsitään teille paras mahdollinen ratkaisu!