Laskutuspalvelu vapauttaa resursseja ja helpottaa arkea

Digitaaliset pysäköintiluvat helpottavat kiinteistön omistajaa ja pysäköijää. Osana uuden palvelun käyttöönottoa on hyvä pohtia, kuinka paljon työtä pysäköintilupien laskutus aiheuttaa. Palvelumme eParking avulla laskutus voidaan hoitaa automaattisesti pysäköinnin järjestäjän hinnoittelun mukaan ja samalla vapautetaan resursseja. Yksi laskutuspalveluamme käyttävä taho on Vaso, joka on Turun seudun johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja. Vaso tarjoaa digitaalisia pysäköintilupia ja etäohjattavia latausasemia asukkailleen.

Vaso on saanut vapautettua resursseja muihin tehtäviin, kun pysäköintikokonaisuus hoidetaan digitaalisesti palvelussamme.

Vason kiinteistöpäällikkö Teppo Heinonen kertoo, että Vasolla aloitettiin selvittämään sähköautojen latausmahdollisuuksia osana Vason hiilineutraalisuustyötä. Palvelumme eParking nousi parhaaksi ratkaisuksi Vason kannalta. Vaikka palvelu ei ole ollut vielä pitkään käytössä, edut ovat Heinosen mukaan jo selkeästi nähtävissä. Vaso on saanut vapautettua resursseja etenkin taloushallinnosta ja kiinteistöpuolelta muihin tehtäviin, kun pysäköintikokonaisuus hoidetaan digitaalisesti palvelussamme.

Heinonen korostaa myös, että latausasemien käyttö etänä on huomattava mukavuustekijä asukkaan kannalta. Asukkaat voivat valita haluamansa parkkipaikan ja ottaa lisäpalveluna joko auton lämmityksen tai latauksen. Sähkönkulutus veloitetaan toteutuneen kulutuksen mukaan.

Mitä: Digitaalisten pysäköintilupien laskutus
Missä: eparking.fi
Miksi: Helpotetaan asukkaiden arkea ja vapautetaan kiinteistön omistajan resursseja