Kyylät työttömiksi eParkingilla!

Ensimmäinen sähköauto taloyhtiössä houkuttelee pian kyylät paikalle.

Taloyhtiön kyylillä onkin paljon tehtävää: heidän täytyy varmistaa, ettei sähköautoilija käytä yhteistä sähköä auton lataukseen. Kyylien täytyy myös valvoa autojen menemisiä ja tulemisia taloyhtiön parkkipaikalla, ettei kukaan ulkopuolinen vain pysäköi luvatta taloyhtiön pihassa, saati käytä taloyhtiön pihatolppia sähköauton lataukseen. Kyylien täytyy kirjata havaintonsa muistiin, ja käydä kertomassa havaitsemastaan toiminnasta taloyhtiön isännöitsijälle. 

Kyylät onnistuvat myös kuumentamaan tunteita taloyhtiökokouksissa, kun pitäisi päättää sähköautojen latauspisteiden hankinnasta. Mitä, jos tolpat ylikuumenevat ja räjähtävät sähköautoja ladatessa? Tai jos kaikki joutuvat maksamaan siitä, että yksi lataa sähköautoaan? 

Onneksi kyylien saartamille on mahdollisuus: eParking.

eParking tarjoaa monipuolisen digitaalisen ympäristön kulunvalvontaan, sähköautojen latauspisteisiin sekä lämmityksen etäohjaukseen. eParking mittaa ja laskuttaa käytetyt kilowattitunnit käyttäjäkohtaisesti automaattisesti.

Kuormahallintajärjestelmä pitää huolta siitä, etteivät tolpat räjähtele. eTolppaan saatavan ekomoodin ansiosta kukaan ei enää sauno autossaan, tai lämmittele autoaan liikaa. Sähköä säästyy jopa 65 %!

Jos siis teidänkin taloyhtiössänne edelleen toraillaan sähköautojen latauksesta, nyt voitte vihdoin lopettaa riitelyn! Siirtykää tekin digiaikaan ja ottakaa eParkingilla pysäköinti haltuun!

Videon toteutus: Koju Film Company Oy

Yhteistyössä: Harju Elekter ja Tampereen Vera  

Video YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=gHyBPGAiaGY