Digitaalinen pysäköintipalvelu opiskelijoille

”Yhteistyö eParkingin kanssa sopii TOAS:lle mainiosti ja parantaa palvelukokemusta”

Tamperelainen TOAS tarjoaa pysäköintiluvat asukkailleen digitaalisena. TOAS otti käyttöön palvelumme eParkingin, jonka kautta tarjotaan melkein 2500 pysäköintipaikkaa ympäri Tamperetta.

Aiemmin asukkaan tuli vuokrata parkkipaikka asioiden TOAS:n toimistolla. Nyt asukkaat voivat varata paikan itselleen vaikka kotisohvaltaan palvelumme avulla. eParkingia voi käyttää näppärästi selaimella tai sovelluksessa. Palvelussa voi lisäksi maksaa lupansa ja vaihtaa rekisterinumeron. Kaikki siis hoituu sähköisesti pysäköintiluvan varaamisesta aina irtisanomista myöten. Tolppapaikan avain tai kulkulupa on vielä toistaiseksi noudettava TOASin toimistolta. 

“Yhteistyö eParkingin kanssa sopii TOAS:lle mainiosti ja parantaa palvelukokemusta. Autopaikkojen hallinnan digitalisointi on nykyaikaa, helpottaen meidän asukkaiden arkea ja toisaalta vapauttaen aikaa ja resursseja toimiston päässä muihin tärkeisiin asioihin”, toteaa Kirsi Koski TOASilta.  

Jo pysäköintipaikan vuokranneet asukkaat siirrettiin porrastetusti palvelumme käyttäjiksi. Ensimmäiset asukkaat aloittivat palvelumme käytön jo marraskuussa ja kokonaisuudessaan luvat oli siirretty palveluumme kesäkuussa. 

TOASin tavoitteena on helpottaa opiskelijan arkea ja tarjota erinomaista palvelua. Nämä molemmat tavoitteet täyttyvät hienosti eParking yhteistyössä TOASin mukaan.

pysäköintipaikkaa

pysäköintialuetta

eTolppaa